A JRA Hawthorn House


Contemporary alterations & additions to a heritage house in Hawthorn.

We haven't shared any photos of this house yet. Looking forward to posting photos when the construction is complete.

The image above shows the sunny living room at the back of the house. This space features full height frameless glazing that meets the floating raked ceiling above. The roof separates the old and new in a sophisticated way while letting lots of light in to the contemporary living space.

There are some more construction photos on our website:

http://www.janeriddellarchitects.com.au/under-construction

Featured Posts

We are busy working on our blog posts. Watch this space!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook
  • Instagram
  • Houzz

© 2023 by JRA.